Hvad er et webhotel

Hvad er et webhotel og hvad skal jeg bruge det til?

pp12

Det lyder måske forvirrende

Jeg kan godt forstå, at du synes ved første øjekast at det ser lidt forvirrende ud. Hvad i alverden er et ”webhotel” og hvordan er det på nogen måde relevant for mig? Men det er egentlig en rigtig simpel ting som virkelig kan hjælpe dig med alle mulige forskellige ting. Nå, hvad er et webhotel så? På trods af navnet så er det faktisk ikke en form for internethotel man kan besøge på internettet. Hvad i alverden skulle man dog bruge det til, når internettet allerede tilbyder stort set alting, man kan forestille sig? Nej, et webhotel er derimod noget helt andet, som stadig giver mening med det navn det har fået. Det er nemlig en form for hosting på internettet. Hvis du ikke ved hvad ”hosting” er, så bare rolig det forklarer jeg også. ”Hosting” skal læses på engelsk og ikke dansk (så det er altså ikke at ”hoste” eller lignende) og det betyder jo i bund og grund at være ”vært”.

Hvad vil det så sige i forhold til webhoteller? Jo, det er jo i andre ord bare, at du kan betale for disse webhoteller for at hoste din hjemmeside eller hvad du ellers har, på nettet. Det vil sige, at hvis du har din egen virksomhed, blog eller måske noget helt tredje, så skal du have nogen der kan holde siden på internettet for dig (medmindre du er smart og lidt velhavende og har din egen server, men hvis det var tilfældet havde du sikkert nok teknisk viden til ikke at læse det her).

Hvad kan de gøre for mig?

Hvad kan et af disse ting ikke gøre for dig? Først og fremmest lægger de din hjemmeside op på deres servere, så alle med en internetforbindelse kan se dem. Det er jo helt klart en af de helt fundamentale ting ved at have en virksomhed i denne informationsalder. Hvis du ikke er på internettet kan du jo lige så godt bare ligge dig ned og dø, for der kommer altså ikke til at være mange, der læser din side. Selv denne tekst du læser lige nu har du faktisk hentet over internettet. Så se selv dette, som et eksempel på hvor vigtigt det kan være at have sine ting på internettet.

Det kan i andre ord skaffe dig et helt segment af kunder som aldrig nogensinde ville have set din virksomhed før. Og de bruger sikkert penge på den baseret på hvad der står på hjemmesiden og det er jo penge i din lomme. Det kan også være hamrende brugbart hvis du bare gerne vil have din egen blog eller noget andet lignende, for det er jo gennem internettet at man kommer ud til folket og virkelig bliver til noget. Nu om dage er det næsten umuligt at blive stor uden at have en vis form for presence på internettet, og det er altså noget disse webhoteller kan hjælpe dig med. Det er i hvert fald første skridt! Du kan se mere her.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *