Traet af daarlige profiler

Træt af at få dårlige profiler? Besøg Profillageret

pp12

Profil er måske et meget bredt ord for mange. For langt størstedelen af danskerne vil det, der først kommer i deres tanker når de læser dette ord uden tvivl være noget i dur med ”at holde lav profil”, eller lignende. Men det er på ingen måde det, vi er kommet for at diskutere i dag. Næ, vi skal i stedet snakke om en helt anden slags profil. Denne omhandler ikke hvordan du ser ud eller agerer dig i sociale sammenhæng, men er derimod noget fast og holdbart som du egentlig kan købe og bruge. Disse profiler kan bruges til mange forskellige ting, men du bruger dem højst sandsynligt til ting som for eksempel omridsene til dine vinduer. Dette er noget mange vinduer har godt af, og det er da nemt at se hvorfor, ikke? For uden disse profiler på dit vindues omrids, så smadrer du jo egentlig bare det fine træ mod det andet træ, og det gør altså at dine vinduers forventede levetid bliver mere end halveret. Så bare et par profiler på et par hundrede kroner (eller mindre!) kan altså øge dine vinduer (eller lignende tings) levetid med mange gange. Det er ikke rigtig noget, man kan sige nej til, vel?

Men det er også en industri hvor du finder relativt dårligt arbejde. Eller, lad mig omformulere dette. Arbejdet er egentlig ikke dårligt, de fleste yder en service som er, for mange, tilfredsstillende. Men når først man har haft den ene gode oplevelse med Profillageret, så er det altså rigtig, rigtig svært at vende tilbage til de andre, lidt mindreværdige alternativer man ellers kunne købe sine profiler hos. Hvordan kan det være, at Profillageret er så overlegent? Læs med, når vi klarificerer præcis hvad det er, der gør denne side til den du bare skal besøge, hvis du vil have profiler.

Hvad er ikke godt ved Profillageret?

Det er egentlig det, spørgsmålet burde være. Er der overhovedet nogen negative aspekter ved Profillageret? Det er måske lidt uretfærdigt at stille tænker du nok, men den passer egentlig. Men siden du sikkert ikke har haft nogen erfaring med dem så du ved ikke engang hvad de gør godt, men lad mig forklare det for dig. Først og fremmest bestræber de sig altid på, at sende deres pakker hver dag. Det er kun meget få dage, at dette ikke sker, og den eneste grund til, at det er, er fordi at de kan være ude på leverandørbesøg eller måske kundebesøg. Dette lyder måske negativt, men det betyder altså også, at disse fine mennesker bag denne virksomhed simpelthen tager ud til deres kunder, hvis der er brug for det. Det er noget, der virkelig mangler i virksomheder nu til dags, hvor alle tror alting bare kan tages af på nettet og at man overhovedet ikke behøver noget andet. Nogle gange har folk måske brug for lidt hjælp, og så er det altså bare rart at vide, at de mennesker er der for en.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *