stress

Råd til et mere velfungerende arbejds – og hverdagsliv

pp12

Rigtig mange af os går rundt med et ønske om en mere fungerende hverdag. Vi ønsker ovenikøbet også mere overskud på arbejdet, og kritiserer ofte os selv for, de ting vi ikke når at kaste os over i hjemmet. Mange oplever, den uro det f.eks. giver, at det til tider kan føles uoverkommeligt at rydde op. Plus en stor utilfredshed over, at ens hjem næppe er så stilrent som ønsket.

spare

Prioriterer ordentligt med din økonomi

Der er intet i vejen med at stræbe efter en tilværelse, hvor du bare har styr på det. Udseendet kører, du har et godt arbejde, som du er engageret i, og dit hjem er moderne og stilrent. Men som et ungt menneske, som eventuelt blot er medhjælper på din arbejdsplads, skal du virkelig arbejde hårdt og meget for at kunne tjene ind til blot at bo ude. Og her er du altså nødt til at acceptere, at du må undvære overflødig tøj, parfumer og pyntegenstande til huset, til du har fået fundamentet først på plads i dit hjem. Det gode råd er, at bruge dine penge på lidt større udgifter som seng, ting til et fungerende køkken, et bord og redskaber til badeværelset. Husk på, at selvom du skal holde tilbage med pengene på alle mulige sjovere områder, og du eventuelt kommer til at føle dig mindre med på moden, så er det det bedste for dig på længere sigt. Du vil føle, at du i dit hjem har mere kontrol og overblik. En følelse, der også vil smitte af på din indre ro. Når du så har tjent penge ind igen, ligegyldigt hvor mange måneder, har du til den tid ikke kun et halvt men et helt solidt hjem. Her skal du med de nye overflødige ting, som er med til at give dit hjem det udtryk, du præcis ønsker, ikke frygte for at de større og vigtigste ting ikke holder.

Slap af når du har fri

Det er så vigtigt, at du husker at få slappet af, når du endelig har fri. Det drejer sig om, at turde at lade arbejde ligge. Har dine tanker ikke været et andet sted, mens du havde fri, og har din krop ikke været helt nede i det lave gear, vil du ikke have hentet den nye energi frem, som giver dig det optimale overskud til at kunne præstere igen på arbejde næste dag, efter en weekend eller en ferie. Hvis du har svært ved at slappe af og lave ingenting, kan en god løsning for dig være at få arbejdet i og plejet haven. Læs mere om gode tips, inden du går i haven her. En måde at få fokuset hen på noget andet og meget konkret væk fra arbejdet. En måde at fordybe sig grundigt på, som også efterfølgende er noget, der giver overskud hos os mennesker. Mange elsker også at fordybe sig i madkundskabernes glæder. At tage skridtet videre med en rygeovn er en populær tendens. Hvis du skal med på den vogn, så få den bedste indsigt her, rygeovn.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *