Overvejelser

Prioriteringer frem for alt

pp12

Uanset om du befinder dig på arbejdspladsen eller derhjemme, så er der hele tiden prioriteringer der skal foretages. Det gælder om at tænke fornuftigt og realistisk således, at du ender med at prioritere rigtigt. Det kan nogle gange være svært at være den person, som skal træffe den store beslutning i forhold til hvad der er vigtigst. Der er hele tiden et økonomisk perspektiv at have i mente, når du skal træffe beslutninger omkring hvad der er vigtigst. 

 

Hvad er vigtigst at bruge penge på?

I forbindelse med prioriteringer kan det være svært at tænke fornuftigt, hvis der er noget som du virkelig gerne vil købe. Selvom du inderst inde godt ved at det ikke er livsnødvendigt, så har du stadig en stor lyst til at købe det. Denne følelse er der især mange mødre der har, når de ser noget sødt babytøj eller babyudstyr til barnet. Spædbørn vokser hurtigt ud af deres tøj, hvilket er en af grundene til, at der ofte bliver købt tøj ind. Der findes meget sødt børnetøj på det danske marked. Det er muligt både at finde tøj i den billige ende, men også børnetøj i den dyre ende. Mærketøj er dyrt, men kan i mange tilfælde ikke svare sig at købe, da barnet kommer til at bruge det meget få gange. Klik her hvis du vil se, hvad du kan købe til dit barn. 

Kærlighed

Mødre bliver fristet 

Der findes mange hjemmesider som prøver at lokke mødre til at købe alverdens babyudstyr. Hjemmesiderne sender nyhedsmails, sætter produkter på tilbud og meget mere for at tiltrække endnu flere kunder til. Når man går hjemme på barsel, kan det være svært ikke at kigge på fine ting og sager til barnet. Selvom dit barn ikke mangler noget, så kan man en gang imellem have lyst til at købe noget. Selvom pengene kan gå til et langt bedre formål, så kan fristen være for stor.

Kærlighed

Vær stærk og sig nej til dig selv 

Hvis du er fast besluttet på ikke at købe noget til dit barn, så gælder det om at være stærkt og netop tænke over, hvorfor du ikke skal købe det pågældende produkt. Børn har generelt mange ting og sager og bruger knap det halve. Du skal tænke på hvad der er bedre at bruge pengene på, så du kommer til at prioritere penge fornuftigt. Når du først har overvundet din egen trang til at købe, så bliver det meget nemmere for dig at gøre det igen. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *