Arbejde

Lån penge til opstart af virksomhed

pp12

Det koster penge at starte en virksomhed op, uanset omfanget og uanset omfanget af virksomheden. En vis mængde kapital vil altid være nødvendig og kan betyde forskellen mellem om du får startet noget op eller ikke. Et lån er i denne sammenhæng en investering i din fremtidige virksomhed og nærmest uundgåeligt. Når man får ideerne til det helt rigtige, er det med at handle på det, og her er et lån god, nem og hurtig måde at komme videre på. Du bør dog altid søge at opnå det rette lån. Læs mere om dette nedenfor. 

Stablet mønter og tid

Lån i banken 

Traditionelt set har man altid gået til sin bank når man skulle låne penge. Det er her man er tryg og her man ofte kan få de bedste aftaler og den bedste rådgivning, når man i forvejen er kunde. Ulemperne er dog at du skal argumentere godt for din sag og hvad pengene skal bruges til og rådgiveren skal, lige som dig selv, tro på dit fremtidige projekt – samt tro på at det kan blive en rentabel forretningsmodel. Derudover kan det godt tage nogle uger at blive kreditvurderet og godkendt til et lån, hvilket betyder at du ikke har mulighed for at handle fra den ene dag til den anden. Hvis du har tid til at vente og du her kan få de bedste priser på lån, er det måske det værd. 

Lån online 

De seneste år er de online lån blevet stadig mere populære. Det er en hurtig vej til penge og gør at man hurtigt kan komme videre, hvilket kan være ideelt ved opstart af egen virksomhed. Når du låner penge online, skal du ikke argumentere for hvad pengene skal bruges til og du skal ikke igennem en lang omfattende kreditvurdering. Du kan låne fra det ene øjeblik til det andet. Du har dog her selv ansvaret for at finde en god låneudbyder og sammenligne priser og overveje hvilke vilkår der er de mest fordelagtige for dig og din kommende virksomhed. 

Penge

Vælg det billigste lån – altid!

Når man taler om lån, er det billigste lån altid det bedste lån. Dette hænger sammen med at et lån jo som bekendt skal tilbagebetales, og jo billigere lånet er jo mindre skal der tilbagebetales og jo hurtigere kan du komme af med det. Det giver derfor altid mening at anvende prisberegnere, hvis du vælger lån online, eller undersøge markedspriser eller indhente priser fra forskellige banker, hvis du går vejen med en traditionel bank. Jo større beløb du skal låne, jo mere væsentligt er det hvordan priserne ser ud, da store lån betyder høje omkostninger. Overordnet set er tommelfingerreglen at du kan sammenligne ÅOP på lånene, da denne betegner alle de samlede omkostninger inkl. Renter, der er forbundet med lånet. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *