rød bil

Få parkeringskontrol til dit område

pp12

Hvis du ejer en butik, et firma, et hotel eller noget andet, der har et større parkeringsområde, så kan det være, du har brug for opsyn med parkeringspladsen – og dét gælder ikke kun erhverv: Opsyn med parkeringspladsen kan betyde mange ting, og det er både for private såvel som virksomheder.

Parkeringskontrol kan faktisk være ganske nyttigt og tilføje ekstra sikkerhed og ro til dem, der færdes meget i området. 

Parkeringsplads

Hvorfor bør du have parkeringskontrol?

Parkeringskontrol kan være nødvendigt, selvom det kan være irriterende for dem, der glemmer at stille P-skiven. Men er der for eksempel tale om en boligforening, så kan det være en kæmpe tryghed at være vis om, at uvedkommende ikke parkerer i området.

Her er der især tale om parkeringskontrol i København. Midt i en storby kan man aldrig vide, hvornår man får uønsket besøg, og ubehagelige oplevelser som indbrud kan i større grad undgås, hvis uvedkommende biler identificeres hurtigt.

Det kan desuden også modvirke hensynsløs parkering. Både erhverv og private kan med opsyn undgå, at parkeringspladsen bruges som mellemstation for unge, der skifter bil på vej til fest, eller at ligeglade borgere simpelthen bare udnytter parkeringsmulighederne.

Nu tænker du måske, ”Jamen, hvad med gæster?”. Med langt de fleste aftaler vil det være muligt at få gæsteparkering eller gæstekort, der blot skal sættes i forruden. På den måde kan kunder eller besøgende stadig parkerede på pladsen med ro i sindet, og ingen part skal bekymre sig om konsekvenserne.

P

Hvorfor ikke sætte skilte op?

Idéen med skilte er ganske fin, men den virker sjældent i praksis. Hvis folk virkelig har brug for en parkeringsplads, så er de ligeglade med, om et simpelt skilt siger, du ikke må holde et bestemt sted.

Når der kommer reelle konsekvenser, vil det snart blive tydeligt, at uvedkommende holder op med at parkere på den private parkeringsplads. Der skal selvfølgelig sættes de lovpligtige skilte op, når der kommer parkeringskontrol i området, men ofte vil der også blive udleveret parkeringstilladelser, så retmæssigt parkerede ikke kommer i problemer.

Det kan desuden være en fordel at tilføje en P-vagt, der kontrollerer, så der tages endnu mere arbejde fra ens skuldre, samt en døgntelefon. Førstnævnte er nemlig også trænet til at håndtere situationen, hvis en bil holder ulovligt og uden tilladelse på parkeringspladsen. De to giver en øget sikkerhed og sørger for, at der altid vil være mulighed for at kontakte nogen.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *