Møde blandt kollegaer

Skab din egen forretning og bliv lykkelig

pp12

At have sin egen forretning virker for mange mennesker som en helt og aldeles uoverskuelig ting. Der er mange der tror, at de er nødt til at ændre på alt i deres liv. De tror, at de er nødt til at arbejde dag og nat for at få nok tid til at få deres forretning op at køre. Denne grund alene er medvirkende til, at rigtig mange mennesker faktisk helt undlader at skabe en forretning. 

Det er en skam for faktisk behøver man ikke altid at lægge så meget tid og energi i en forretning. For hvis man blot brænder for noget og hvis man kan lide at gøre det, så virker det faktisk mere som at bruge rigtig meget tid på sin hobby. Og det er der selvfølgelig intet i vejen med. 

Netop af den grund er det meget oplagt, at man slet og ret skaber en forretning, som interesserer en og lægger mange kræfter i netop dette projekt. Hvis blot man sørger for at lægge mange kræfter i projektet, kan man være sikker på, at man nok skal få det godt med det. 

Tjek telefonen

En ny virksomhed kan lave hvad som helst

At være iværksætter behøver ikke at betyde, at man har gået på handelsskole og er god til at skalere ting op. Faktisk er det sjældent så spændende og empatiske mennesker, der har denne tilgang til forretninger. 

De ender med at tjene en masse penge, men ender ikke ligefrem med at gøre verden til et bedre sted. De har kun profit i tankerne, og det gør ikke noget godt for noget i sidste ende. Derimod er der stor værdi i at tro på sig selv og skabe et projekt, som man brænder for. Man skal altså ikke kigge for meget på, hvor der er en efterspørgsel, og hvorvidt man kan gå internationalt. I stedet for bør man bare finde på et projekt, som interesserer en, og som kan gøre en glad. For så behøver man ikke meget mere. At bruge 100 timer om ugen på en forretning, som interesserer en er intet problem. 

Afslappet møde

Du kan godt have forretning og barn

Desværre er vi ikke så langt når det kommer til ligestilling. Det er stadig kvinder der bliver hjemme og passer børnene i meget længere tid end mændene. Det gør helt naturligt, at kvinder de bliver hægtet af arbejdsmarkedet og dermed har en langt mindre økonomi senere hen.

Hvis man som kvinde har en ide til en forretning skal man dog ikke lade sig stoppe af det faktum, at man er kvinde og/eller mor. Man skal blot hoppe ud i det uden at tænke mere over det. Kig på flere tips til din kommende barsel, hvis du ønsker at blive klædt ordentligt på til din forretning mens du går hjemme. 

Mange vælger også at lade partneren tage en stor del af ens barsel. Det kan være med til at gøre, at man hurtigt kommer ud igen. I rigtig mange familier gavner det alle parter. For så vil barnet også få en større tilknytning til den forælder, der ikke ammer. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *