Det er let at finde billige flybilletter til Rom

Det er let at finde billige flybilletter til Rom

pp12

Længere rejser mod meget eksotiske rejsemål er blevet meget populære de sidste ti år. Det skyldes primært, at det simpelthen er billigere at komme afsted end det nogensinde har været før. Tilsvarende er de byer, der ligger noget tættere på og kræver en noget kortere rejsetid, faktisk også blevet mærkbart billigere og er derfor også værd at holde øje med.

Flybilletter er generelt faldet og er man så heldig at booke billetter på det helt rette tidspunkt eller være særlig opmærksom på favorable tilbud, så koster f.eks. flybilletter til Rom, næsten ingenting. Byen er intet mindre end vidunderlig, alle dag året rundt og hver sæson har sin egen unikke charme. Et oplagt rejsemål for to, der gerne vil nyde hinanden og på en romantisk storbyferie i en forlænget weekend. Vælg et centralt beliggende hotel og så er det muligt at opleve alle den historiske bys mange highlights tid fods.

To flybilletter til Rom blev starten på et helt nyt liv

Gina og Per købte for fem år siden billige flybilletter til Rom. De trængte til at komme lidt væk fra kulden, opleve noget helt andet end den daglige trummerum og måske forsøge, at genfinde lidt af den særlige gnist de havde sammen, før de fik børn. Ingen af de to havde tidligere været i støvlelandet eller besøgt den smukke by, men en slagtilbud på flybilletter til Rom, gjorde udslaget.

Tre dage i ”Den evige stad” ændrede hele Gina og Pers verden. Byens puls og særlige historiske vingeslag kom helt ind under huden på dem. De forelskede sig begge pladask i den italienske storby mentalitet.

Siden har de besøgt byen flere gange, end de har tal på. Parret har da også snakket om at investere i en lille lejlighed i deres nye hjemby, for de kan slet ikke få nok og med de billige flybilletter til Rom, der hele tiden kan bestilles på nettet, er det let for parret at tage på helt spontane ture. Omgangskredsen og familien synes måske, at denne besættelse af Rom, er lidt voldsom, men Gina og Per har dog også rejst lidt rundt i området, men vil altid vende tilbage til ”deres” særlige by, som de aldrig bliver trætte af at være i.

Køb flybilletter til Rom og rejs afsted til romantik

Rom har noget for alle, men er man glad for historie, kultur og fantastisk gastronomi, så er byen alletiders rejsemål og mere romantisk storby findes næppe. Byen emmer af god stemning og har så mange fine steder at besøge. Rejsen er let at planlægge og selvom Rom afgjort fortjener masser af tid, så er det alligevel et glimrende sted, hvis man kun har et par dage. Med den korte rejsetid i fly, er man hurtig fremme og kan få timer efter afgang sætte sig på en fortovscafé med et godt glas vin og bare nyde livet i fulde drag.

Trænger I til romantik og ”voksentid”, så tag afsted. Flybilletter, hotel eller andre overnatningsmuligheder et let tilgængelige online.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *