kontor-erhverv

3 produkter, som gør kontorets køkken lidt smartere

pp12

Kontorets køkken er et rum, som der ofte bliver glemt, når man driver en virksomhed. For i mange erhverv, så er det ikke rigtigt i køkkenet, at der sker noget stort.

Men det betyder ikke, at køkkenet ikke har en reel indflydelse på det arbejde, som laves. Hvorfor ikke sørge for, at det er det bedste rum, som det kan være, og at det tilbyder, at man som medarbejder laver det bedst mulige arbejde. Nedenfor får du 3 bud på produkter, som kan gøre netop dette!

kaffe

Den simple sandwichtoaster

Hvis dine medarbejdere på nogen måde minder om de andre medarbejdere, som man finder rundt på danske kontorer, så er det folk, der spiser sandwiches. Men en kedelig sandwich hjemmefra er ikke altid nok til at holde moralen oppe.

Men den tid, som det tager at hente sandwiches udefra og få spist dem kunne jo bruges bedre. Ved at introducere en simpel sandwichtoaster til arbejdet, så kan alle få lov til at få den varme sandwich, som de gerne vil have. Det er altså med til at spare på tiden og samtidig gør frokosten lidt sjovere for kontorarbejderne.

Ordentlig kaffe til ordentlige medarbejdere

I mange tilfælde, så kommer man som medarbejder ind på arbejde – og det første man gør, er at lede efter kaffen. Duften af nylavet kaffe er en duft, der kan tiltrække utroligt mange medarbejdere.

Og derfor skal der da slet ikke være tvivl om, at en god kaffemaskine nærmest er essentiel for et velfungerende kontor.

I teorien er der intet galt med instant kaffe. Det er ofte bare meget kedeligt, og det er simpelthen ikke sjovt for mange af medarbejderne. Dårlig kaffe kan faktisk virkeligt nedsætte deres produktivitet og lyst til at arbejde.

Nogle steder kan det endda betale sig at købe nogle af de vildere kaffemaskiner, som har ekstra funktioner til eksempelvis mælk eller forskellige slags kaffe. Mange af dine kolleger vil alligevel gå andre steder hen for at hente de lidt mere ekstravagante kopper kaffe. Hvorfor ikke gøre det på kontoret og få en fælles oplevelse ud af det?

computer

Pas på børsten og svampen

Selvom nogle har det, så er det langt fra alle kontorer, som har en opvaskemaskine til det beskidte service. Det er en dyr løsning, og det er ikke altid noget, som man lige får sat i gang med det samme.

Men der er heller ingen som lige har lyst til at fatte børsten, når det ligger nede i vasken. Faktisk vil de fleste af os hellere bare skylle tingene af og så håbe på, at den næste tager sig af opvasken. Men udover lugten og synet, så ender dette også bare med at se håbløst ud for enhver seriøs virksomhed.

Det kan dog let ændres! Med en smart magnetisk holder til opvaskebørste eller skuresvamp, så kan det hele bare hænges i vasken uden problemer. Så ved alle altid, hvor disse ting er, og samtidig så undgår man, at det ligger og bliver klamt i vasken.

Interesseret? Så kan du finde den på https://dk.brisingi.com/reenbergs-magnetisk-holder-til-boerst-eller-svamp, hvis du vil vide mere!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *