gode kolleger

Sådan finder du hyggen frem på arbejdspladsen

pp12

Det er vigtigt at dine arbejdere har det godt sammen og der generelt er et godt sammenhold i din virksomhed. Ellers kan det hurtigt gå ud over den arbejdsindsats, som den enkelte arbejder kan lægge for dagen. 

Læs med her for at få nogle gode ideer til, hvordan du kan finde hyggen frem på arbejdspladsen. Læs med her hvis det har interesse. 

sammenhold

Sjove arrangementer

Det kan være en god ide at investere lidt penge i at skabe et godt sammenhold på arbejdspladsen. Og meget ofte skal der faktisk ikke så meget til. En god grillaften om sommeren eller en påskefrokost kan være mere end rigeligt til at skabe et godt fundament, som dine arbejdere kan bygge videre på.

Når du afholder sådanne sjove arrangementer, så giver du dine arbejdere mulighed for at være sammen uden at de har arbejdshatten på. De kan lige pludselig møde hinanden som mennesker og det kan lægge grobund for dybere venskaber. 

Måske de ligefrem kan invitere deres børn og partnere med til de komsammener i holder på arbejdspladsen? Det kan være en rigtig god måde hvorpå man virkelig kan styrke netværket omkring ens virksomhed. Dine ansatte vil automatisk føle sig mere tilknyttede til virksomheden på denne måde. Og de vil derfor også være en del mere loyale.

grillaften

Husk fødselsdage og lignende

Som chef for arbejdspladsen kan man selv gøre en hel del til at der er en bedre stemning på arbejdspladsen. Det kan for eksempel være utroligt smigrende og redde hele ens dag som almindelig arbejder, hvis ens chef husker ens fødselsdag eller andre højtider i ens liv. 

En vægkalender kan være noget, du skal investere i, da det kan hjælpe dig med at huske på hvornår alle disse dage ligger. Det kan trods alt være lidt svært at huske på i hovedet og du har rigeligt med ting at se til i forvejen. 

Gør det eventuelt til en vane lige at tjekke kalenderen for den kommende uge, når du møder ind om mandagen. På den måde kan du altid se om der er en fødselsdag eller lignende, som du skal bestille kage til.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *