Veltilpas hund

Der er udviklet et kvalitetsfoder til hunde med fokus på sarte maver

pp12

Hvis du er en af næsten halvdelen af alle danskere, der har hund, så er du også blevet mødt med det store marked inden for hundefoder. Det kan være meget forvirrende, hvis du ikke helt ved, hvad du leder efter og hvad der helt præcist vil være ideelt i forhold til netop din hunds behov. Der er både forskel på behovet inden for de forskellige racer, alder og så er der den enkelte hunds fordøjelsessystem, der også skal tages hensyn til. Det har hundefodermærket First Buddy taget til sig.

Sunde og energiske hunde

Skånsomt hundefoder baseret på hundens naturlige kost

First Buddy har nemlig udviklet hundefoder, der især tilgodeser hunde med sarte maver. I naturen ville hundenes forfader, ulven, leve af byttedyr og lidt bær og hvad den ellers vil kunne få fat i af spiseligt. Hvis du tager et kig på discount produkter inden for hundefoder, så vil du opdage, at der er rigtig meget stivelse i, hvilket ikke er særlig optimalt i forhold til hundens fordøjelsessystem. 

Det gælder om at finde et kvalitetsfoder, der er rig på naturlige næringsstoffer og vitaminer. First Buddy anvender blandt andet følgende gode råvarer i deres hundefoder:

  • Kylling
  • Krydderurter
  • Ærter
  • Fiskeolie

De går meget op i, at råvarerne skal være skånsomme for maven og samtidig give hunden en sund krop, hud og pels. Disse skånsomme foderprodukter findes i varianter både til hvalpe, voksne hunde samt senior hunde. Det er vigtigt, at du vælger den rette type til netop din hund. Mange danskere er heldigvis blevet mere bevidste om den enkelte hunds behov, og netop dette er en af grundende til, at et godt kvalitetsfoder som First Buddy vinder frem på det danske marked for hundefoder.

Solnedgan

Discountfoder og kvalitetsfoder er vidt forskellige ting

Det gode foder kan købes på canem.dk, hvor du kan finde det til gode priser i forhold til kvaliteten. Pas på ikke at sammenligne kilopriser på forskellige mærker med hinanden. Det er nemlig sådan, at der er masser af tomme kalorier i discountfoder, hvorfor hunden skal have meget mere, før den får samme mængde vitaminer, fibre osv. Og så er det også vigtigt, at de får godt med proteiner, der kommer fra kød, så de kan bygge muskelmasse op. Discountfoder har helt ned mod 1% kød, hvorimod et godt kvalitetsprodukt dom First Buddy er baseret på gode, næringsrige råvarer.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *