tulipaner

Det er ikke kun huset der fortjener en forårsrengøring

pp12

I løbet af foråret er der mange, som går i krig med forskellige former for hovedrengøring. Det kan være alt fra huset, bilen eller haven. I takt med at vejret bliver varmere og varmere, så vil vi gerne have overstået sådanne projekter, så vi kan nyde solen fuldt ud, når den endelig er der. 

Samtidig er det bare rart at alt tager sig bedst muligt ud i takt med, at naturen viser sig fra sin fineste side. Men giver du også dig selv en “forårsrengøring”?

kvinde der får fodbad

Giv dine fødder en kærlig omgang inden de slippes fri 

Det lyder måske underligt at skulle gøre dette ved sig selv. Men hvis du tænker dig lidt om, så har du helst sikkert opdaget, at vinteren kan være rigtig hård ved vores kroppe, og her menes der ikke bare de kilo, der måske har sneget sig på en. 

Sådan noget som ens fødder, der i flere måneder har været gemt væk i uldstrømper og vinterstøvler, skal pludselig ud og se dagens lys. For nu kommer tiden med sandaler og bare tæer. Giv dem en ordentlig overhaling, så alt den triste tørre hud forsvinder, og de er klar til at blive luftet. Du bestemmer helt selv om du virkelig vil forkæle dig selv og få en professionel til at nusse om dine små fødder, eller om du hellere vil holde en lille hjemmespa dag, hvor du sørger for fodbad, skrub og lækker creme. Er du heldig, kan det være, at det kan kombineres med at nyde de første solstråler. Du vil elske dig selv for at have gjort det her den første dag, du hopper i sommersandalerne. 

 frisoer

Giv dit hår et frisk pust 

Går vi til den helt anden ende af kroppen, så kan ens hår også ende med at se lidt slidt og trist ud efter en lang, kold og våd vinter. Især for kvinder der ikke går så hyppigt til frisør. De forskellige skift i temperaturer og alle huerne man tager af og på, er ikke det bedste for vores hår. Derfor står man ofte tilbage med glansløst hår og en masse spaltede spidser.

Så nu alt i naturen rigtig tager sig frisk og nyt ud, hvorfor skal du så ikke have lov til at føle det samme. 

Så smut hen til din yndlings frisør og få styr på lokkerne. Hvis du ikke går til frisør så ofte, så er der bestemt heller ingen skam i at vælge at køre lidt længere efter ens favorit frisør. Så hvis du for eksempel bor i Næstved, men du bare elsker en frisør, der holder til i Vedbæk, hvorfor så ikke lave en dejlig selvforkælelses dag ud af det. Måske du endda kan tilkøbe nogle ekstra behandlinger ved din frisør. Hvem ved det kan være, at du skal kaste dig ud i at få nogle til at ordne dine øjenbryn.

Uanset hvad, så vil du stå knivskarpt til alle de kommende arrangementer henover sommeren og føle dig lige så fornyet som bøgebladene, der lige er sprunget ud.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *