Arbejde

Derfor bør alle firmaer bruge teambuilding

pp12

Der er i dag mange firmaer, der ikke bruger tid på at få knyttet medarbejderne mere sammen. Og det er ærgerligt, idet det er noget, der får alvor ville kunne vise sig via grønne tal på bundlinjen. Når man får en stab af medarbejdere, der formår at arbejde sammen og føle sig trygge i hinandens selskab, vil arbejdsmoralen stige, og der vil blive skabt et bedre arbejdsmiljø, og det er noget, der vil udmønte sig i flere effektive arbejdstimer på arbejdspladsen. 

Derfor er det godt for både medarbejdere og arbejdsplads, når der sættes fokus på teambuilding.

 Teambuilding

Kast jer ud i en dag med skydning på programmet 

Og netop derfor kan det være, at I bør komme i gang med at mødes inden for nogle rammer, der ikke kun handler om arbejde, således I kan få styrket det interne sammenhold og blive bedre til at samarbejde. Og netop derfor bør I tage et kig på de mange gode muligheder, som der byder sig med et professionelt og nervepirrende gevær som for eksempel et luftgevær.

Her er der nemlig tale om en aktivitet, der virkelig kan få holdånden til at blomstre, idet det handler om at bakke hinanden op i at ramme så godt som muligt. Lige såvel som det kan skabe masser af adrenalin – for det handler jo om at vinde og være den bedste.

Våben

Prøv at ramme til måls med et luftgevær 

Inddel gerne medarbejderne i forskellige hold, som skal dyste mod hinanden i at være bedst til at ramme. Det kan for eksempel være nogle dåser eller æbler, som der bliver stillet op på en række. Der findes en lang række gode muligheder for gode spil og konkurrencer, der kan være med til at styrke holdånden, og så er det en aktivitet, som alle kan deltage i. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *