Jakkesæt

Sådan får du den perfekte stil til erhvervslivet

pp12

Der er mange forskellige faktorer, som er med til at skabe en succesfuld karriere. Det kræver naturligvis både talent og hårdt arbejdet i første omgang, men så er der også alle de andre knapper, du kan skrue på, hvis du gerne vil tages seriøst og rykke fremad i verden. Her er din garderobe et godt eksempel på et karaktertræk, der helst skal stå helt skarpt, hvis kolleger og ikke mindst potentielle kunder skal tage dig seriøst. Her får du en hurtig guide til den helt rigtige garderobe, når du bevæger dig inden for erhvervslivet.  

Stilet ur

Dress up – hver eneste dag

Når man arbejder i det private erhvervsliv, er der ikke plads til joggingbukser og forvaskede t-shirts. Dem kan du gemme til weekenden, hvis du ikke kan undvære dem, men på arbejdspladsen skal der gøres en ekstra indsats. Der er naturligvis mange forskellige fortolkninger af, hvordan en god arbejdsgarderobe ser ud. Uanset hvad kan de fleste dog bliv enige om én ting: der skal gøres en indsats.

Du gør bare aldrig galt i byen med en nystrøget skjorte af god kvalitet. Hvis du kombinerer den med en flot blazer og nogle fede bukser, vil du ofte komme langt. På en ekstra speciel dag kan et jakkesæt endda også være en god ide. Du tænker måske, at den slags gælder for mænd, men hvad med kvinder? Faktisk viser undersøgelser, at kvinder iført maskulint tøj har tendens til at opnå større succes på jobbet. Det kan man selvfølgelig sige er en lidt trist tendens, men ikke desto mindre betyder det, at den skarpe, skjortefyldte garderobe er velegnet både til mænd og kvinder. Selvom det måske ikke lyder så spændende, kan du altid sætte dit eget personlige twist på din stil. Der er altid plads til et lille farveindslag i form af smykker, et tørklæde, strømper eller hvad du ellers kan finde på. Det er nemlig ikke skidt at have personlige kendetegn.

Tilbehør

Fokus på det rette ur

Du kan signalere virkelig meget med det helt rigtige ur. Som du sikkert ved, er prisforskellen mellem ure helt enorm. Det samme gælder for kvaliteten, så der er altså forskel på, om du køber et til 200 eller 5000 kr. Der er rigtig mange inden for erhvervslivet, som går op i ure, og de vil derfor hurtigt kunne værdsætte, hvis det er et af god kvalitet, du har siddende på armen. 

Hvilket mærke du skal vælge, afhænger selvfølgelig af dine præferencer. Der er dog nogle, som er mere egnede end andre. Eksempelvis er seiko ure et godt bud på et mærke, der signalerer stil og selvsikkerhed. Vælger du sådan et, ved du med sikkerhed, at du ikke går galt i byen.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *