Skole

Flere og flere elever springer frokosten over

pp12

Det er desværre en tendens, at der er mange unge elever i de større klasser i folkeskolen, på landets gymnasier, på de videregående uddannelser og også i erhvervslivet, der vælger at springe deres frokost over i pauserne. Og det kan godt være faretruende data at se på, idet det kan bære flere konsekvenser med sig, hvis maden i løbet af hverdagen begynder at blive prioriteret fra. Derfor handler det om at få gjort noget ved problemet, således de unge motiveres til at spise og på den måde får den energi, som de har behov for.

Madpakke

Maden giver motivation og energi 

For lige netop maden er den, der er med til at give den motivation og den energi, som der skal bruges, når man skal kunne yde mest effektivt. Og lige præcis derfor er den yderst relevant, når det kommer til skolen, hvor man ofte skal præstere noget ud over det sædvanlige. Maden er med til at holde ens niveau af energi oppe, og derfor kan den have en direkte indflydelse på, hvor meget man får ud af en normal skoledag. Det er derfor noget, som der bestemt ikke må blive gået på kompromis med, som det viser sig flere steder er tilfældet i dag.

Madpakken er ikke spændende 

Og det er der flere grunde til. Mange steder skyldes det, at mange finder deres madpakker så uinteressante og kedelige, at de hellere vil springe den helt over. Og det er også noget, som de fleste voksne kan nikke genkendende til. Der er nemlig ikke noget, der synes mindre indbydende end en madpakke, der har ligget presset sammen under bøger i skoletasken i flere timer. Og derfor er der flere, der vælger at benytte sig af de løsninger, som skolen ofte stiller til rådighed, når det kommer til køb af mad i eventuelt en kantine.

mad

Hele pausen bruges på kø i kantinen

Det er dog også noget, som der er mange, der opgiver med tiden. Ofte er der nemlig tale om en så lang kø, at man enten ikke når at få noget af den gode mad, eller at man ikke har tid til at spise maden, før det ringer ind til næste time. På den måde får man ikke meget ud af sin pause, og man når slet ikke lige at få slappet af eller hygget sig med sine venner, fordi det hele kommer til at handle om mad og om, at man skal skynde sig og har travlt – det er heller ikke optimalt.

Få lækker mad når pausen begynder med Wolt

Derfor bør du tage et kig på de mange gode muligheder, som der byder sig med Wolt. Med Wolt kan du nemlig bestille den mad, som du har lyst til fra de spisesteder, som der findes nær skolen, og så kan du få det leveret, så det er klart, når det ringer ud til frokostpause. På den måde kan du nyde noget lækkert mad, som gør dig mæt og giver dig den energi, som du skal bruge, lige såvel som du kan være sikker på, at du rent faktisk også får tid til at holde pause.

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *