hund

Find en hobby udenfor arbejdspladsen – køb en hund

pp12

I løbet af de seneste årtier, er det blevet mere og mere populært at have en hund i Danmark. Hunde er loyale, nuttede og er for mange det perfekte kæledyr. En hund er dog så meget mere end et kæledyr, den er en del af familien. Derfor er det heller ikke underligt, at hunden bliver kaldt menneskets bedste ven. I Danmark ejer over 450.000 familier mindst én hund. Men har du egentlig styr på alt det topseje udstyr du kan få til din hund?

Håndfri hundeluftning ved hjælp af aktivitetsbælte

Du kender nok det, at du skal give hunden en godbid mens I er ude at gå tur. Men i en den ene hånd har du hunden i snor, og i den anden hånd din mobiltelefon og bilnøgle – og godbids-posen ligger i lommen. Situationer som denne kan hurtigt blive enormt besværlige, og forestil dig så bare hvis der kommer en anden hund imens.

Løsningen på dette problem er dog simpelt – et aktivitetsbælte! Et aktivitetsbælte er et bælte lavet af hård polyester, som du spænder om maven. Heri kan du sætte din hundesnor fast i, så du på den måde har hænderne fri. Aktivitetsbæltet er meget holdbart og robust, og er udover det utrolig alsidigt. Bæltet er nemlig designet sådan, at du nemt og enkelt kan tilføje mere tilbehør, som for eksempel en godbids-pose.

hundefoder

Aktivitetsbæltet tager derfor multitasking til et andet niveau – nu kan du gå tur med hunden samtidig med at bære på indkøbsposer, gå tur med barnevognen eller noget helt tredje.

Hvis du vil se mere til en masse andet anderledes hundeudstyr, så skal du lede efter et Kurgo logo – som du kan se mere til lige her.

Hundeklapvogn til erhvervsrejsen

Hvis du tit er ude og rejse, det kunne for eksempel være på erhvervsrejser, så ved du måske også, hvor besværligt det kan være at have en hund med.

Der findes dog også en simpel løsning på dette problem – en hundeklapvogn! Med en hundeklapvogn kan du nu tage din hund med overalt – om det skulle være shopping-centeret, en kort gåtur eller på erhvervsrejsen. En hundeklapvogn gør det nemt og enkelt at lynhurtigt transportere din hund rundt. Hundeklapvognen er endda også udstyret med en masse tilbehør, som for eksempel en kopholder og en ekstra kurv – fuldstændig ligesom på en rigtig klapvogn. Du skal dog være opmærksom på, at den primært er henvendt til de lidt mindre hunderacer.

Vandflaske med indbygget skål

En vandflaske med indbygget skål er ideel til når I er på farten. I stedet for at skulle slæbe en skål og vandflaske med til hunden, fås det nu indbygget. Skålen fungerer nemlig som et låg på vandflasken – smartere bliver det ikke. I låget sidder der en ventil som kan lukke sammen, så du skal heller ikke være bekymret for at få vand udover din taske.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *