kvinde som taler

Flere erhvervsdrivende dyrker yoga i arbejdstiden

pp12

Det kræver en del data at drive en virksomhed. Det siger lidt sig selv. Når man har mange ansatte, er det især vigtigt at lave en god ordning til personalet, der bruger deres arbejdstelefon flittigt hver eneste dag. Har du ikke skaffet en ordentlig forbindelse til dine ansatte, kan der faktisk opstå en del gnidninger og utilfredshed. Det kan være enormt generende, hvis forbindelsen er dårlig – både for den ansatte, men også for kunden i den anden ende af røret. Det er ganske enkelt uprofessionelt, og skal undgås for alt i verden, hvis man ikke ønsker at skade sin forretnings omdømme.

yoga

Som erhvervsdrivende er der mange penge at spare, ved at vælge den rette pakkeløsning. Penge (og dårlig omtale!) 10 gb data plejer at være the go-to deal for de fleste.

Yoga skaber gode resultater

Når man driver en virksomhed, skal man altid tænke på gode, holdbare løsninger. Det indebære også, at man holder udgifterne nede og sparer der hvor det giver mening. En ny dille på de danske arbejdspladser er at dyrke yoga, for at nedsætte sygefraværet og booste effektiviteten iblandt medarbejderne. Og selvom det lyder lidt skørt, at lade personalet dyrke yoga i arbejdstiden, giver det overraskende positive resultater på bundlinjen peger flere eksperter på.

Øget velvære og glade medarbejdere

Yoga nedsætter nemlig stress, kontorskader og andre skavanker som følge af en lang arbejdsdag foran en computerskærm, eller bag bilrattet. Det øger velvære blandt personalet og utroligt nok, skaber det også et bedre samarbejde. Ved at lave ganske simple øvelser i 30 minutter hver dag, kan der ske små mirakler på arbejdspladsen. Og med nutidens teknologi, behøver man ikke booke en yogalærer til at komme ud på arbejdspladsen. Dine medarbejdere har rig mulighed for at dyrke yoga foran en skærm, da der findes et væld af online yoga platforme at vælge imellem. Og så endda ganske gratis!

Et veltilpas og energisk personale er en god investering. Mange undersøgelser peger allerede på, at yoga er den rette motionsform for kontormus, der sidder stille i mange timer om dagen. Derudover er yoga også en sport, hvor de fleste kan være med. Om man er ung eller gammel, i topform eller i dårlig form – det betyder ikke så meget, for øvelserne belaster ikke ledene. Så hvis du vil have glade medarbejdere og minimere arbejdsskader (som ofte er meget dyre) så er det bare med at finde yoga måtten frem! Namaste.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *