Skulptur engel

Dette hitter indenfor møbler

pp12

Det er ingen hemmelighed, at det rigtige møbel kan forvandle et værelse. Uanset om du vælger et unikt møbel eller holder det enkelt med en stilfuld mulighed, handler det om at finde møbler, der taler til din designæstetik. Hvis du har brug for motivation til at finde møbler, som du absolut vil elske, skal du bare læse videre. 

Sofa og stol

Naturlige materialer 

Det voksende fokus på møbler med et design, der er fremstillet af træ, uld, sten og keramik har ikke kun at gøre med interessen for håndværk; i en verden, der i stigende grad domineres af syntetiske materialer og sociale medier, tilføjer naturlige materialer en menneskelig dimension til vores miljø, der kan have gavnlige virkninger på vores helbred og lykke. Så hvad er det, vi ikke kan modstå ved naturlige materialer? Er det simpel æstetik? Der er ingen glæde ved at løbe fingre langs formstøbt plastik, men at røre ved egetræ er instinktivt, hvilket gør det til en sensorisk oplevelse. Det ser selvfølgelig også rigtigt pænt ud, specielt hvis man finder den rette kombination af naturlige materialer, som binder rummet sammen. Det er selvfølgelig vigtigt at vedligeholde møblerne, da de naturlige materialer godt kan blive slidte. En måde at gøre dette på er ved at investere i bordpladeolie, som er essentielt for at få en pæn overflade på et bord. Det kan du se mere om her

Miljøvenlige møbler 

Bæredygtighed er blevet et vigtigt emne i mange forskellige brancher, og møbler er ingen undtagelse. Møbelproducenter har været påvirker af forbrugerinteresse for grønne produkter og et øget fokus på bæredygtighed. For at reducere miljøpåvirkningen kan møbler laves med genbrugsmaterialer eller mere bæredygtige træsorter som f.eks. akacie eller bambus. Nogle kendte møbelmærker tilbyder produktlinjer, der fremmer bæredygtighed. Det har en super god indvirkning på de mennesker, som kigger efter møbler, da de ofte kan se det positive i at investere i bæredygtige møbler. De er normalt også designet på en måde, som ser pæne og elegante ud, så folk vil have lyst til at købe dem. At fremme ideen om en grønnere planet ses som en god salgsmulighed og er yderst tiltrækkende for mange mennesker rundt omkring i verden. 

Jorden

Funktionel kunst 

Hvis et tema forener de møbeltrends, som vi har set i de sidste par år, er det forskydninger i den måde, vi lever og arbejder på. Vores ønske om en stadig mere bæredygtig livsstil fører for eksempel til en fornyet interesse for vintage og antikke møbler. Andre tendenser, som møbler med en legende følsomhed, der fremmer samarbejder, peger på et tilsyneladende ønske om at skabe mere meningsfulde forbindelser med venner og kolleger. I de seneste år er markedet for samleobjekter vokset og vokset. Genren er bemærkelsesværdig og inkluderer alt fra møbler og belysning til fade og bøger. Mens fin kunst typisk gælder for værker, der bærer en form for intellekt, indgyder funktionel kunst disse æstetiske idealer i ting, som du måske aldrig havde forventet at se som kunst. I dag er mange funktionelle kunstgenstande lige så ivrige eftersøgt af samlere og værdsættes lige så meget for deres skønhed som deres brugsværdi. 

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *