Mand som smiler

Derfor er mundhygiejne vigtigt

pp12

Du tænker sikkert ikke over, hvor meget du lægger mærke til andres tænder, når du snakker med dem. Men lige så snart, at de har noget siddende mellem deres fortænder, kan du nærmest ikke tænke på andet. Det kan godt være, at ens tænder virker underordnet, men faktisk har de stor indflydelse på, hvad folk lægger mærke til, når de snakker med dig. 

Tandboerster

Sådan passer du bedst på dine tænder

Der er faktisk meget, som man skal tænker over, når det gælder god mundhygiejne. Det er desværre sjældent nok kun at børste sine tænder om morgenen og aftenen. Hvis du insisterer på kun at børste tænder, så er det også vigtigt, at du børster dem ordentligt. Du har sikkert fået fortalt af din tandlæge flere gange, at du skal være mere opmærksom på de bagerste tænder osv. Faktisk kræver god mundhygiejne bare, at du lytter til din tandlæges råd – det er trods alt dem som ved mest om tænder. De vil også kunne være i stand til at fortælle dig, om der er andet, du har brug for at forbedre dit smil. 

Tandbørste og tandtråd

Derfor er flotte tænder vigtige

Som nævnt tidligere kan det være svært at ignorere grimme tænder. Dette gælder også, når du pitcher en god ide til et møde. Du vil helst gerne have, at de hører dine gode ideer og tanker i stedet for at tænke på dine tænder. God mundhygiejne er også vigtigt for, at undgå dårlig ånde. Derfor er det en god ide at tage en snak med din tandlæge om, hvad du kan gøre for at forbedre din mundhygiejne. Det kan fx være smart at begynde at bruge tandtråd eller måske noget helt andet. Der er fx mange som skærer deres tænder om natten. Her kan du beskytte dine tænder med en bideskinne. Du kan finde bideskinner i høj kvalitet her.  

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *