bogholder

Derfor bør du overveje en lokal revisor til din virksomhed

pp12

Det kan virke som en jungle at skulle vælge en revisor til sin virksomhed. Der findes et stort udvalg af revisorer, som man kan vælge imellem.

Det betyder, at man helt kan komme til at se sig blind på alle mulighederne. Det behøver dog slet ikke at være så svært, som man kan gøre det til.

Den bedste revisor er den lokale – eksempelvis en revisor i Køge. Det er der mange gode grunde til. Læs et par af dem herunder.

Et tæt samarbejde med en revisor i Køge

Der er ingen tvivl om, at med en lokal revisor i Køge, så får man et meget tæt partnerskab. Du og din virksomhed kommer til at mærke nærværet af din revisor i langt højere grad, end man ville ved at vælge et større revisionsselskab.

Hvis man vælger et landsdækkende selskab, så kan man hurtigt komme til at føle sig tilsidesat. Som om man blot er en af de andre, og at det hele kører på rullebånd.

At man er del af tilrettelagte løsninger, som er ens for alle. Din virksomhed er jo ikke som alle andres, så derfor er løsningen ikke optimal.

Denne følelse undgår man fuldstændig, ved at vælge en lokal revisor, som https://personligrevisor.dk/revisor-koege/. Man kan være sikker på at løsningerne er skræddersyet. Man kan selv være med i processen. En lokal revisor er i højere grad en samarbejdspartner end en ekstern bogholder.

Den nemmeste måde at holde møde

Når der ikke er langt mellem partnerne, så skal der ikke længere den store planlægning til for at holde møde.

Det er nemt at komme hen til hinanden eller mødes et sted på midten. Fysiske møder, hvor man sidder ansigt til ansigt, er tit den bedste måde at holde møder.

Man har nemmere ved at lære hinanden at kende og læse hinandens kropssprog. Samtidig får man også et mere personligt forhold til hinanden, som kun øger det gode samarbejde. Det smitter uden tvivl af på din virksomhed.

Der ligger en masse tidsbesparelser i at vælge en revisor i Køge, der holder til lige rundt om hjørnet. Selvfølgelig slipper man for en masse timer på landevejene, men mødernes effektivitet kommer også til at være i top. Når man skal ind til et møde, så er man som oftest vildt fokuseret og motiveret.

Det er man ikke på samme måde, hvis man har brugt lang tid på kørsel eller hvis møderne altid bliver gennem telefonen.

Økonomi og budget er i forvejen en kamp. Man mister sit engagement, når man skal bruge så meget tid og energi på alt mulig andet end selve mødet. En lokal revisor i Køge kan hjælpe dig til at finde dit engagement igen.

En revisor med fingeren på pulsen

En revisor i Køge er ekspert i økonomi, skat, moms og alt andet omkring bogholderi. Selvfølgelig sørger revisoren for, at din virksomheds regnskab kører, som det skal.

Alt kommer til at foregå efter bogen og loven, så du kan være sikker på, at du ikke selv overser noget i forhold til for eksempel årsopgørelsen. En lokal revisor har selvfølgelig styr på alt dette, men også så meget mere.

Den lokale revisor i Køge har mulighed for at udlægge, hvordan dit lokale marked ser ud. Der ligger en masser erfaring gemt i at vælge en lokal samarbejdspartner.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *