Thumbs up

Sådan får du succes i din virksomhed

pp12

At starte en virksomhed er noget, som rigtig mange mennesker gør dagligt. For nogle virker det som en stor ting, men når alt kommer til alt er det hurtigt overstået. Hvis ikke man regner med så stor en omsætning vil det for det meste væk nok at sige til folk, at man har en virksomhed, og så har man en virksomhed. Regner man derimod med, at der vil være væsentligt større omsætning kan det blive nødvendigt, at man får et CVR-nummer. For det meste har du sådan et nummer 24 timer efter du har ansøgt om det. Det er dermed en meget hurtig proces. Det vigtige kommer først bagefter. For det er først når du er godt i gang, at du skal til at sørge for at få succes i virksomheden. Der er forskellige ting du bør gøre, så du får stor succes med din virksomhed. For det første skal du lære at pitche en idé. 

Vigtig mand

En elevatortale er vigtigt

En ting, som du vil få stor gavn af er, at du kan holde en elevatortale. Det er nemlig vigtigt, at du får lært hvordan du kan pitche en idé. En elevatortale er et kort oplæg, som skal beskrive dit projekt på den tid det tager at være i en elevator. Det er dermed et meget kort pitch og det er en stor udfordring. Det er nemlig vigtigt, at man fra starten af får opmærksomheden fra den person der lytter. Derudover er det også rigtig vigtigt, at man får beskrevet idéen, som den er. Det går ikke, at den anden person går derfra med en helt forkert opfattelse af hvad idéen går ud på. 

I visse tilfælde kan det være nødvendigt at låne penge hvis man har en virksomhed. Tag et billigt forbrugslån, hvis ikke du har startkapital nok. Det kan gøre, at du har noget at gå i gang med og det skaber en sikkerhed for dig. 

moedenotater

Lav en forretningsplan over projektet

Udover, at det er en god ide at kunne pitche sin idé i få ord og på kort tid, skal man selvfølgelig også kunne beskrive projektet mere detaljeret. Det er vigtigt, at man har taget højde for alt i projektet. Det gælder både ting som økonomi, fremtid og målgruppe. Før der er styr på disse ting giver det ikke mening at gå i gang med projektet. Især hvis man skal involvere en bank er det godt at have styr på disse ting. 

For hvis en bank skal sige ja til at låne dig penge er det vigtigt, at du har skrevet ned præcis hvad du regner med at tjene og det skal virke realistisk. Er I flere om projektet er det altid en stor fordel da I er flere, der kan deles om ansvaret. I en virksomhed bliver der skabt rigtig god mulighed for vækst når der er mere end én person bag roret. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *