varme drikke

Gear ned og lad op til en ny arbejdsdag

pp12

Efter en hård arbejdsdag er det altid rart at komme hjem, smække benene op og slappe af. På denne måde kan man lade op og få energi til en ny arbejdsdag i morgen. Alle mennesker samler energi på forskellige måder, men nogle metoder er mere udbredte end andre.

Slap af foran brændeovnen og nyd ildens hyggelige skær

Mange mennesker er enige om, at brændeovnen er en af de hyggeligste og mest afslappende varmekilder, der findes. Når der er lidt koldt udenfor, er det rart at kunne tænde op i brændeovnen og lade hyggen og varmen sprede sig i rummet.

Når der skal tændes op i brændeovnen, er der flere forskellige muligheder for brændsel. Nogle hjem har en gaspejs, mens andre foretrækker at tænde op med brænde eller træbriketter. De forskellige typer brændsel kan købes flere forskellige steder i landet. Hvis man f.eks. bor i en by på Sjælland, kommer der her et sted, der er værd at undersøge, hvis man søger efter træbriketter Roskilde eller andre nærliggende byer.

Afslapning foran brændeovnen kan foregå på mange måder. Man kan lade ilden være afslapning nok i sig selv, eller man kan tilføje andre afslappende elementer. Man kunne eksempelvis læse en god bog eller se et godt fjernsynsprogram med brændeovnen i baggrunden. Hvis man gerne vil gøre endnu mere ud af det, kan man også lave sig en kop te, varm kakao, kaffe, eller hvad man nu ellers lige foretrækker at drikke, når man skal helt ned i gear.

Det er dog ikke alle hjem, der har en form for brændeovn. Hvis man gerne vil skabe noget af brændeovnsstemningen alligevel, findes der videoer af brændeovne, man kan streame til sit fjernsyn og dermed i det mindste få lyden og billedet af en brændeovn, selvom man ikke har en.

hygge

Afslapning kræver behagelig påklædning

For at kunne slappe rigtigt af er det en god idé at have noget tøj på, man føler sig godt tilpas i. Mange kvinder synes, det er rart at få bh’en af som noget af det første, når de kommer hjem fra en lang arbejdsdag, og mange mænd skifter hurtigt til et par løsere bukser, når de kommer hjem fra arbejde.

Komfortabelt tøj er altså også en mere eller mindre universel del af at slappe af og lade op til en ny arbejdsdag. Hvad for noget tøj, man føler sig godt tilpas i, kan være ret individuelt. Nogle kan bedst lide en varm sweater, mens andre bedre kan lide noget mere køligt. Nogle føler sig bedst tilpas i løst og let tøj, mens andre føler sig bedre tilpas i stramtsiddende og mere elastisk tøj.

Hvis man er til stramtsiddende og elastisk tøj, når man slapper af, er yogatights en god investering. De sidder tæt ind til kroppen, men de er samtidig så elastiske, at de følger kroppen, når man bevæger sig. Dermed lægger man næsten ikke mærke til, at man har dem på, og de strammer ikke nogen ubehagelige steder, som bukser ellers godt kan gøre.

Har man endnu ikke investeret i et par yogatights, selvom man gerne vil have et par, kan man se her og få sit ønske opfyldt.

Når man så har fået fat i sine yogatights, kan man for alvor smække benene op foran brændeovnen, finde en god bog og en kop kaffe, geare helt ned og lade op til morgendagens nye dag på arbejde.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *